Tak toto je naprosto famózní dezert a to nejen pro oči ale i v chuti. Má podzimní chuť i barvu. Je lehký, výživově velmi hodnotný pro tělo a bez bílého či třtinového cukru. Doporučuji ho jíst ne vychlazený, ale v pokojové teplotě nebo i lehce teplý (podrobně se tímto principem, který mému tělu prospívá, zabývám v e-booku: "Co mi dosud řeklo moje tělo", který bude zanedlouho v prodeji). Pak úplně cítíte, jak vám tento dezert zahřívá a hladí břicho zevnitř :-) Teda aspoň to mé břicho :-)
Nejbližší živé vysilání (odpovědi na vaše dotazy) v Klubové sekci 24.11.2024 od 20:00 do cca 21:00. Toto živé vysílání probíhá pro členy Klubu zhruba 2X v měsíci (nejčastěji na začátku a uprostřed měsíce) na webu jinypristup.cz v sekci Klub. Více info »