Máte celou vaničku rukoly a je vám jasné, že ji nestihnete sníst k různým jídlům, než zvadne nebo shnije. Znáte to? Já občas jo. Mám velké oči, když tu rukolu koupím. Ta vanička vypadá jako malá, že je tam toho trochu. Ale pak často zjišťuji, že ta vanička je pomalu bezedná. Anebo zjistím, že pod svrchní vrstvou svěže vypadající rukoly, se skrývá trochu jiná jakost. Asi taky znáte. Vidina toho, že když to nespotřebuji co nejdřív, tak to vyhodím, byla impulzem této pomazánky. A je výborná. A navíc díky rukole a dalším ingrediencím je pro mé tělo spíše zásadotvorná a když ji doplníte další zeleninou jako přikusovadlem, tak se zásadotvornost ještě zvýší. Výborná je na opečeném celožitném kváskovém chlebu, třeba jak je na tom obrázku :-)
Nejbližší živé vysilání (odpovědi na vaše dotazy) v Klubové sekci 19.12.2024 od 20:00 do cca 21:00. Toto živé vysílání probíhá pro členy Klubu zhruba 2X v měsíci (nejčastěji na začátku a uprostřed měsíce) na webu jinypristup.cz v sekci Klub. Více info »